MENÜ

Flaş Burak Yılmaz açıklaması: Ülkede çok az oyuncu yapıyor!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde G Grubu'nu 2. sırada bitiren A Milli Takım, Dünya Kupası finallerine katılmak için Play-Off oynayacak. Ay Yıldızlılar, ilk olarak Cristiano Ronaldo önderliğindeki Portekiz engelini aşmaya çalışacak. Milliler, Play-Off finaline kalması halinde İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle karşılaşacak. Maç öncesi TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, bu akşam oynanacak Portekiz - Türkiye karşılaşmasını değerlendirdi ve Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde G Grubu'nu 2. sırada bitiren A Milli Takım, Dünya Kupası finallerine katılmak için Play-Off oynayacak.

Haberin Devamı

Ay Yıldızlılar, ilk olarak Cristiano Ronaldo önderliğindeki Portekiz engelini aşmaya çalışacak. Milliler, Play-Off finaline kalması halinde İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle karşılaşacak.

Maç öncesi TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, bu akşam oynanacak Portekiz - Türkiye karşılaşmasını değerlendirdi ve Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu.

Cem Dizdar: ‘’Burak’ta 24-25 yaşında çocuk değil. O kadar sakatlandı, o kadar yoruldu, koştu, kasığı hasara uğradı. Haliyle onun koşabileceği bir plan da yapacaksın. Başından sonuna kadar onun Kerem gibi oynamasını beklemeyeceksin, Kerem oynayamıyor çoğu maç o yaşında. Dolayısıyla temponu onun daha uzun süre sahada kalmasını ayarlayacaksın. Çünkü belli ki bu ayak içlerini, şutları, kaleyi görerek vurmaları, istediği yere topu o sertlikte atmaları ülkede çok az oyuncu yapıyor. Bunlardan biri de Burak.’’ dedi.

YORUM YAZ