MENÜ

Flaş Beşiktaş yorumu: Vasatlık akıyor!

Beşiktaş, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Josef de Souza kadrosuna katmıştı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, "Josef transferinin ardından Beşiktaş'ın orta sahadaki oyuncu seçimleri nasıl gerçekleşir ve bu seçim dizilişin tamamını nasıl etkiler?" sorusunu yanıtladı.

Beşiktaş'ın orta sahasının Josef - Atiba - Mensah olarak şekilleneceğini söyleyen Serkan Akcan, "Oğuzhan - Adem Ljajic müthiş bir havuz oluşturur fakat bu oyuncuları hamle oyuncusu olmaya ikna edebilecek misin? 2-3 ay geçtikten sonra oyuncular kazan kaldıracak mı? Burası da önemli bir konu" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın merkez kalitesinin takımın hiçbir bölgesinde olmadığını söyleyen Serkan Akcan, "Son altı yılın ortalamasına bakarsak Beşiktaş'ın sadece orta üçlüsü alternatifleriyle birlikte bir standart sağlıyor. Onun haricinde sağ forvet, sol forvet, santrfor, stoperde Vida'nın sağında solunda oynayan bütün oyuncular vasat. Beşiktaş kadrosundan vasatlık akıyor." dedi.

Beşiktaş'ın kanayan bölgesinin sağ ve sol bek olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Santrfor ve sağ bek alındığında en azından kanayan yara duracak. Sağ bek olmadan oynamak çok ciddi bir problem" dedi.

YORUM YAZ