MENÜ

Flaş Belhanda açıklaması: Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gittiler!

Galatasaray - Belhanda hattında flaş bir gelişme yaşanmış ve sürpriz bir şekilde oyuncunun sözleşmesi feshedilmişti. Yaşanan son dakika gelişmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Her Akşam Spor' programında konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Belhanda ile ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray - Belhanda hattında flaş bir gelişme yaşanmış ve sürpriz bir şekilde oyuncunun sözleşmesi feshedilmişti. Yaşanan son dakika gelişmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Her Akşam Spor' programında konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Belhanda ile ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Belhanda'nın transfer için Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gittiğini ifade eden Gökmen Özcan, "Bugün öğle saatlerinde Belhanda'nın temsilcisi, Fenerbahçe ile temas kuruyor. Fenerbahçe olumsuz yanıt veriyor. Öğleden sonra, Beşiktaş'ın kapısı çalınıyor. Beşiktaş'tan da benzer cevap alıyor. Son olarak Başakşehir ile görüşme yapılıyor." dedi.

YORUM YAZ