MENÜ

FLAŞ | Arena'ya kupa duvarı

Bitimine az bir süre kalan stat zeminine çim serimi önümüzdeki hafta başlayacak. Stat dışına bir kupa duvarı yapılacak. geçmişteki zaferler buradan sergilenecek. Müze iki kat olacak ve Dolmabahçe Sarayı'na gelen turistlere stat gezdirilecek.

FLAŞ | Arena'ya kupa duvarı

Beşiktaş yeni mabedi için geri sayıma geçti... İnşaatına iki sene önce başlanan Vodafone Arena’da sona gelinirken, çim serim işlemine de hafta içinde start verilecek... Ve siyah beyazlıların yeni stadında geçmişte futbol takımının kazandığı kupaların bir kısmının stat dışından da görünmesi için “Kupa duvarı” yapılacak. Gelin stattaki son duruma hep birlikte bakalım...

Çatının membranla kaplanma işlemi devam ederken, saha içindeki iş makineleri de yavaş yavaş stadın dışına alınmaya başlandı.

Çim serimine önümüzde hafta başlanacak. Stat dışında bir kupa duvarı yapılacak. Geçmişte kazanılan kupalar dışarıdan da gözükecek.

NİSAN’DA HİZMETE GİRECEK

Hizmete girecek müze için çalışmalar da son aşamaya geldi. İki kat üzerine kurulacak müzede kupalar, formalar ve özel hediyeler sergilenecek.

Beşiktaş tarihine ait 200 bin belge elektronik ortama aktarılarak taraftarların hizmetine sunulacak.

Dolmabahçe Sarayı’na gelecek turist otobüslerinin de stadın otoparkına giriş yapması için tur firmalarıyla anlaşılacak. Turistlere stat gezdirilecek.

Ve Başkan Fikret Orman önümüzdeki günlerde stadın açılış tarihini açıklayacak. Bu da büyük ihtimalle Nisan ayı içinde olacak. (Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ