MENÜ

Flaş Arda Turan yorumu: Geri dönüşünü ilan etti!

Galatasaray'da Arda Turan rüzgarı... Geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor - Galatasaray mücadelesinin 48. dakikasında fileleri havalandıran Arda Turan, uzun bir aranın ardından sarı kırmızılı formayla gol sevinci yaşadı. Yazarımız Erman Özgür, Arda Turan'ın performansını ve Galatasaray'daki gidişatı Tivibu Spor'da yayınlanan Ters Köşe programında değerlendirdi.

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Deplasmanda Sivasspor'u 2-1 mağlup eden sarı kırmızılı ekip, çıkışını sürdürdü.

Haberin Devamı

Mücadeleye damga vuran bir diğer olay ise geçtiğimiz transfer döneminde Galatasaray'a geri dönen Arda Turan'ın 9 yılın ardından tekrar sarı kırmızlı formayla gol sevinci yaşaması oldu.

Yazarımız Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan Ters Köşe programında Arda Turan'ın performansını değerlendirdi. Erman Özgür, ''Pozisyon bilgisi, belli bir yaştan sonra Arda gibi oyuncuların en büyük avantajı olur. Arda için geri dönüşünü ilan eden maçlardan bir tanesi. Galatasaray’ın o 4-5 oyuncusu birbirini tamamlayan oyuncular. '' yorumunu yaptı.

Galatasaray'daki genel gidişatı yorumlayan Erman Özgür, ''Galatasaray, Ocak ayında gemiyi limana yanaştıracak kadar kötü durumda değil. Puan olarak %100 zirve yarışında olur.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ