MENÜ

Flaş Alper Potuk gelişmesi! Anlaşma sağlandı

Azerbaycan’ın Karabağ ekibi Alper Potuk’u kadrosuna katmak istiyor. Azeri kulübü ile Alper arasında ön görüşmelerin yapıldığı, bazı konular üzerinde de anlaşıldığı savunuldu.

Flaş Alper Potuk gelişmesi! Anlaşma sağlandı

Azerbaycan’ın Karabağ ekibi Alper Potuk’u kadrosuna katmak istiyor. Azerbaycan temsilcisi yıldız futbolcuyu kiralık olarak düşünüyor. Azerbaycan’da transfer 3 Şubat’ta bitiyor. Azerbaycan’da ligde geçen sezonun son şampiyonu olan, bu sezon da sıralamada en üst sırada yer alan Karabağ ekibinin, 28 yaşındaki futbolcu için bonservis ödemekte güçlük çektiği, bu transferi kiralık olarak gerçekleştireceği bildirildi. Fenerbahçe’nin deneyimli yıldızı Çaykur Rizespor’a vermek istemesine karşın Alper Potuk’un, Karabağ takımına gitmek istediği belirtildi. Azeri kulübü ile Alper arasında ön görüşmelerin yapıldığı, bazı konular üzerinde de anlaşıldığı savunuldu.

Haberin Devamı

Azeri ekibinin Alper Potuk’un maaşının bir bölümünün Fenerbahçe tarafından ödenmesini istediği aktarıldı. Fenerbahçe’de sezon başında yaptığı indirimin ardından yıllık 1.2 milyon euro kazanan ve sezon ortası olduğu için 600 bin euroluk maaşı kalan Alper Potuk’a Karabağ’ın yarısından fazlasını ödeyeceği, belli bir miktarın da sarı-lacivertliler tarafından ödenmesinin istediği kaydedildi. Sözleşmede satın alma opsiyonu da olacağı, sezonun bitiminde Karabağ ekibinin anlaşma sağlanırsa bonservisini de alabileceği vurgulandı. (Skorer)

YORUM YAZ