MENÜ

Flaş açıklama: Galatasaray'a ne verdi?

Galatasaray Süper Lig'de sezonu 84 puan ve +44 averajla tamamladı. Şampiyonluğu kıl payı Beşiktaş'a kaptıran Sarı-kırmızılılarda gözler yeni sezona çevrildi. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür ile yorumcu Nihat Kahveci Galatasaray'ın kadrosunu ve kadro istikarı konusunu ele aldı.

Galatasaray haberi... Şampiyonluğu kıl payı Beşiktaş'a kaptıran Sarı-kırmızılılarda gözler yeni sezona çevrildi. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür ile yorumcu Nihat Kahveci Galatasaray'ın kadrosunu ve kadro istikrarı konusunu ele aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın aynı takımla üst üste iyi oynadığı maçın olmadığını vurgulayan Erman Özgür, "Falcao istikrarız, Mostafa Mohamed gelir gelmez iş yaptı sonra yok. Onyekuru gitti geldi. Tek tek sayarsak istikrar yok. Feghouli hiç yok. Taylan Antalyalı, Marcao ile beraber takımın en istikrarlısı belki ama yerine zaman zaman Etebo tercih edildi." dedi.

Fatih Terim'in istikrarlı bir kadroyu sahaya süremediğini ifade eden Nihat Kahveci, "Fatih hoca kazanan kadroyla devam etti. Yeri geldi bu 2-3 maç oldu bir baktık bir sonraki maça 4-5 oyuncu değiştirdi. Kar yağdı Etebo'yu gördük, hava açtı Taylan'ı gördük. Etebo Galatasaray'a ne verdi?" dedi.

YORUM YAZ