MENÜ

Flaş açıklama: Fenerbahçe sadece şampiyonluğu kaybetmedi!

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de 2020-2021 sezonu tamamlandı. Sezona büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe, yaptığı transferlerle de adından sıkça söz ettirdi ancak Sarı-lacivertliler ligi üçüncü sırada bitirerek taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Kadıköy'de yıllardır yakaladığı birçok seriyi kaybeden Fenerbahçe, bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinde de galibiyet yüzü görmedi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin bu sezon sergilediği performansı yorumladı.

Fenerbahçe | Sezona büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe, yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettirdi ancak Sarı-lacivertliler ligi üçüncü sırada bitirerek taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Haberin Devamı

Kadıköy'de yıllardır yakaladığı birçok seriyi kaybeden Fenerbahçe, bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinde de galibiyet yüzü görmedi.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin bu sezon sergilediği performansı yorumladı.

Fenerbahçe'nin sezonun hayal kırıklığı olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Fenerbahçe, sadece şampiyonluğu kaybetmedi. İç sahada Galatasaray'a, Beşiktaş'a kaybetti. Fenerbahçe bir sürü şeyi kaybetti, değerli oyuncuların değerini bile kaybetti. Emre Belözoğlu gelene kadar oyun kalitesine katkı da yoktu." dedi.

YORUM YAZ