MENÜ

Fiyatı 80 Milyon Euro

Real Madrid, geçen sezon Manchester City formasıyla harikalar yaratan David Silva için Ada ekibinin kapısını çaldı. City'nin sahibi Şeyh Mansur, “80 milyon Euro'yu getiren, onu alır” yanıtını verdi.

Fiyatı 80 Milyon Euro

İspanya’da geçen sezon Barcelona’nın La Liga’daki eğemenliğine son veren ve şampiyonluğa ulaşan Real Madrid, transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho’nun listesindeki ilk ismin, Manchester City’nin Premier Lig’de şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan David Silva olduğu öğrenildi. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daliy Mail’in haberine göre, Los Galacticos’un Silva’yı almak için City ile direkt temasa geçtiği öne sürüldü. Ada temsilcisinin ise kesinlikle göndermek istemediği oyuncu için astronomik bir fiyat belirlediği bildirildi.

İkna etmeye çalışıyorlar

City’nin Arap milyarderi Şeyh Mansur’un, Madrid’li yöneticilere, “80 milyon Euro’yu (183.500.000 TL) getiren, Silva’yı alır” cevabını verdiği belirtildi. İspanyol ekibinin bu fiyat karşısında düşünmek için süre istediği ve bonservis bedelini düşürmek için yeniden City ile masaya oturacağı belirtildi. Silva’nın da İngiltere’de iyi para kazanmasına rağmen, tekrar ülkesine dönmeye sıcak baktığı ve Milli Takım’dan arkadaşları Alonso ile Ramos’un da onu ikna etmeye çalıştıkları iddia edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ