MENÜ

Fırtınasız olmaz

Kupa finalisti Trabzonspor, ligde son viraja girilirken rakiplerini rahatsız etmeyi sürdüreceğini gösterdi. Bordo-Mavililer, ilk yarıda yenildiği Kasımpaşa'yı Egemen ile yıktı, attığının kat kat fazlasını kaçırdı.

Fırtınasız olmaz

Hafta arasında Türkiye Kupası mesaisi yapan ve adını Fenerbahçe ile Şanlıurfa’da oynanacak finale yazdıran Trabzonspor, Süper Lig’e hızlı bir dönüş yaptı. Kayserispor yenilgisi ve Beşiktaş beraberliğinin ardından bu kez kendi sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayan Bordo-Mavililer, rakibini Egemen Korkmaz ve Umut Bulut’un golleriyle devirmeyi başardı. Bu sonuçla birlikte üst sıralardaki rakiplerini son ana kadar rahatsız edeceğini de gösteren Karadeniz temsilcisi, 2 gol bulmasına rağmen sayısız fırsattan yararlanamadı.

3 maç sonra gol buldu
Trabzonspor için bir başka pozitif nokta ise takımın 3 maç sonra rakip fileleri havalandırmasıydı. Zira Kayseri, Beşiktaş ve Antalya sınavlarında tabelaya katkı yapamayan Bordo-Mavililer, bu kez amacına ulaştı. Ligin ilk yarısında Kasımpaşa’ya yenilen ve karşılaşmanın ardından Broos ile yollarını ayırıp Şenol Güneş sürecinin startını veren Trabzonspor, böylece rövanşı da almış oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ