MENÜ

Fırtına günü!

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Trabzonspor, sezonu bugün açıyor. Transfer döneminin 1 numarası, Erciyesspor'a konuk oluyor. Eksikler çok ama hedef Fener maçı öncesi 3 puanla başlayıp moral bulmak.

Fırtına günü!

Yeni sezona en hazır takımlardan birisi kuşkusuz Trabzonspor. Transferlerini rakiplerine oranla daha erken yapan, her iki maçında da Rostov’a gol şansı dahi vermeyen Bordo- Mavililer’de Vahid Halilhodzic 2005-06 sezonundan sonra Süper Lig sınavına çıkıyor. 3 kulvarda da şampiyonluk hedefleyen Karadeniz ekibi, Bülent Korkmaz ile birlikte hedef yükselten ve gol yollarına Necati Ateş’i takviye eden Kayseri Erciyesspor’a konuk olacak. Sezon öncesi yapılanmaya giden, Aston Villa’dan Yacouba Sylla, Rennes’den John Baye ve Bundesliga ekibi Hamburg’dan Jacques Zoua’yı transfer eden ev sahibi, taraftarına ilk lig maçında 3 puan hediye etmek için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Sakatlar düşündürüyor

Trabzonspor’da beklenmedik bir film yaşandı. Cardozo, Bosingwa, Özer ve Bourceanu’nun sakatlığı Vahid Halilhodzic’i tedirgin etmeye başladı. İlk 11 kurmakta sıkıntı yaşanmasa da Vahid hocanın gözde futbolcularından en az 3 ismin Mavi-Siyahlılar önünde forma giyemeyecek olması yeni arayışlara itti. Milan’da sol bek gibi oynayan Kevin Constant oyun kurucu pozisyonunda görev alacak. Bosingwa’nın yokluğunda Salih Dursun sağ bekte şans bulacak. Fırtına’da hedef ise Fenerbahçe maçı öncesi moral depolamak.

TRABZONSPOR: Onur, İshak, Mustafa, Belkalem, Salih, Medjani, Musa Nizam, Constant, Fatih Atik, Yusuf, Deniz Yılmaz.

T.D.: Vahid Halilhodziç

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, Cenk Ahmet, Mangane, John Boye, Anıl, Cem Can, Manjek, Murat Yıldırım, İlhan, Necati, Zoua

Haberin Devamı

T.D.: Bülent Korkmaz

STAT: Kadir Has

SAAT: 18:30

YAYIN: Lig Tv

HAKEM: Ali Palabıyık

YORUM YAZ