MENÜ

Fırtına, Es Es deplasmanında

Şu ana kadar Süper Lig'de deplasmanda galibiyet alamayan Trabzon, son 3 maçta da mağlup edemediği Eskişehirspor'un konuğu olacak. Yunus Yıldırım'ın yöneteceği mücadele, saat 19.00'da başlayacak.

Fırtına, Es Es deplasmanında

Şampiyonlar Ligi’nde hafta içi sahasında Lille’le 1-1 berabere kalan Trabzonspor, bu akşam saat 19.00’da Süper Lig’de Eskişehirspor’un konuğu olacak. Lig TV’den yayınlanacak mücadeleyi Yunus Yıldırım yönetecek. Ligde şu ana kadar deplasmanda maç kazanamayan Bordo-Mavililer, Eskişehir’de bu şanssızlığını kırmak amacında. Ayrıca Trabzonspor, Eskişehirspor’u son üç maçta da mağlup edemedi.

Haberin Devamı

Kadroda zorunlu revizyon

Karadeniz temsilcisi rakibine karşı bu üç karşılaşmada gol dahi atmayı başaramadı. Eskişehirspor’u en son 2009-2010 sezonunun 14. haftasında Avni Aker’de 2-1 yenen Trabzonspor, sonraki 3 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Sakat oyunculardan dolayı sıkıntılı olan teknik direktör Şenol Güneş’in, bu mücadelede savunmayı Celustka, Giray, Mustafa ve Ferhat’tan kuracağı öğrenildi. Orta alanda Zokora, Colman, Burak, Volkan dörtlüsünün, ileride ise Adrian ile Halil’in forma giyeceği belirtildi.

YORUM YAZ