MENÜ

Fırat Aydınus'tan Caner Erkin'e: Ne bağırıyorsun? Sakin ol, ben buradayım!

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Caner Erkin'in itirazları maçın hakemi Fırat Aydınus'u çıldırttı. Caner Erkin'in karşılaşmanın son anlarında isyan etmesinin ardından Fırat Aydınus'un tecrübeli futbolcuya, ''Ne bağırıyorsun! Sakin ol, ben buradayım!'' dediği duyuldu.

Fırat Aydınus'tan Caner Erkin'e: Ne bağırıyorsun? Sakin ol, ben buradayım!

Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın kazandığı haftada fire vermeyen Fenerbahçe, zirve takibini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında ise ilginç bir olay yaşandı. Sarı Lacivertli ekibin milli sol beki Caner Erkin'in maçın son anlarında bir pozisyon sonrası şiddetli itirazı, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'u çıldırttı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI İÇİN TIKLAYIN

'Ne oldu Caner? Ne bağırıyorsun?'

Caner'in itirazları sürdürmesi üzerine tecrübeli oyuncunun yanına giden Aydınus'un ''Ne oldu Caner? Ne bağırıyorsun? Sakin ol, ben buradayım!'' dediği duyuldu. 90 dakikanın sona ermesinin ardından ikili arasında buzlar eridi. Saha içinde kısa bir süre sohbet eden Fırat Aydınus ve Caner Erkin arasında herhangi bir sorun olmadığı gözlendi.

Fırat Aydınustan Caner Erkine: Ne bağırıyorsun Sakin ol, ben buradayım

Murat Akbaş / Ülker Stadı

YORUM YAZ