MENÜ

Fiorentina'dan, Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas'a kanca!

Sezonun ilk yarısındaki performansıyla Fırtına'nın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Anastasios Bakasetas için Trabzonspor'un kapısı çalınmaya başlandı. Yunanistan'ın futbol gazetesi Sportime, İtalyan temsilcisi Fiorentina'nın, 28 yaşındaki futbolcuyu istediğini yazdı.

Fiorentina'dan, Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas'a kanca!

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak ve ligi yeniden domine etmek adına transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Dış transferde gündem oldukça yoğunken, iç transfer de hareketlilik söz konusu. Gidecek ve kalacak isimler için gelecek teklifler doğrultusunda karar verileceği öğrenilirken, Anastasios Bakasetas için şimdiden nabız yoklanmaya başlandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Serbest kalma maddesi...

Özellikle sezonun ilk haftalarında oldukça dikkat çekici bir performans sergileyen ve parlayan isimlerden olan Yunan yıldız için ülkesinin futbol gazetesi Sportime flaş bir iddia ortaya attı. Tecrübeli futbolcu için İtalyan ekibi Fiorentina'nın devrede olduğu ve Yunanistan Milli Takım kaptanının sözleşmesinde yazan 12 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinde Fırtına'nın indirime gitmesi halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi.

28 yaşındaki futbolcu bu sezon Bordo-Mavili formayla 39 maça çıkarken, 8 gol, 8 asistle oynadı.

YORUM YAZ