MENÜ

Finalin adı Anadolu Efes- Karşıyaka

Spor Toto Türkiye Kupası yarı final maçında Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Ülker'i 82-73 yenerek finale yükseldi. Sarı-Lacivertliler ise bu mağlubiyetle kupaya veda etti. Anadolu Efes ise Galatasaray'ı 69-64 yenerek Karşıyaka'nın rakibi oldu.

Finalin adı Anadolu Efes- Karşıyaka

Basketbolda Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası 8’li finallerinde Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Ülker’i 82-73 yenerek kulüp tarihinde ikinci kez finale yükselme başarısı gösterdi. Birçok sakatlıkla boğuşan ve eksik kadroyla sahada olan Kanarya karşısında daha maçın başında skor üstünlüğünü eline geçiren Yeşil-Kırmızılar sahadan galip ayrılıp, geçen yılın kupa şampiyonunu safdışı bıraktı.

Final maçı yarın

Karşıyaka böylece 8 yıl sonra yeniden final şansı yakalarken, Yeşil-Kırmızılılar, 2005’de Ülker’e yenilerek kupayı alamamıştı. Kaf Kaf’ın yeni transferi Williams 16 sayıyla iyi bir performans sergilerken Fenerbahçe’nin pota altı takviyesi için aldığı Sekulic ise 15 dakika süre aldı, 2 sayı, 3 ribaunt üretti. Öte yandan Kupa finali yarın oynanacak. Kaf Kaf’ın finaldeki rakibi ise Galatasaray’ı 69-64 yenen Anadolu Efes oldu.

Potada ve filede günün programı

Kadınlar Basketbol Ligi

14.00 Ceyhan-Ted Klj
14.00 Ordu-Homend Antakya
15.00 G.Saray Odeabank-İst.Üni.

Acıbadem Byn. Voleybol Ligi

13.00 F.Bahçe-Bursa NTVSpor
16.00 Çanakkale-Halkbank
17.30 G.Saray-Sarıyer NTVSpor

Haberin Devamı
YORUM YAZ