MENÜ

Filenin Efeleri, Yunanistan'a 3-2 mağlup oldu

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları B Grubu 2. maçında Yunanistan'a 3-2 mağlup oldu.

Filenin Efeleri, Yunanistan'a 3-2 mağlup oldu

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları B Grubu 2. maçında Yunanistan'la karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

İlk seti 25-23 kaybeden milliler, ikinci seti 25-22 kazandı ve eşitliği yakaladı. Kötü bir üçüncü set çıkaran ve 25-8 geriye düşen Ay Yıldızlılar, dördüncü seti 25-23 kazanıp bir kez daha dengeyi getirdi. Karar setinde rakibine diş geçiremeyen ve 15-13 geriye düşen Efeler, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

İlk mağlubiyetini Yunanistan karşısında alan Milli Takım, 3. maçını bu akşam Fransa ile oynayacak. TSİ 23.00'te başlayacak mücadele TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Statü

Grup karşılaşmalarının ardından gruplarında ilk üç sırada yer alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek finalde A Grubu’nun birincisi B Grubu’nun ikincisiyle, A ve C gruplarının ikincisi, B ve C gruplarının da üçüncüleri birbirleriyle eşleşecek. Çeyrek finalde kazanan takımlar yarı final, kaybeden takımlar ise klasman maçları oynamaya hak kazanacak.

YORUM YAZ