MENÜ

Fikstür için ne dediler?

Türk futbol dünyasının önemli isimleri yeni sezon fikstür çekimi hakkında yorumda bulundular.

Fikstür için ne dediler?

TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten:

Haberin Devamı

19 Ağustos, futbol bayramının başlangıcı olacak. (19 Ağustos’un) Bayramların hoşgörüsüyle, asaletiyle, mutluluğuyla, centilmenliği ve de doyulmaz güzelliğiyle, Türk futbolunun da bayramı olsun istedik. 2012-2013 sezonu sevinç yılı olacak. Güzellikleri anlatma, yaşatma yılı olacak.

TFF Genel Sekreteri Emre Alkin:

TFF olarak, fikstürün sorunsuz, tasasız bir şekilde, hem seyirciye hem futbol yöneticilerine hem de medya mensuplarına en uygun şekilde uygulanması için gerekli ortamı yaratacağız.

Bursaspor Asbaşkanı İrfan Koç:

TFF bayram havasında geçsin dileğiyle ligi Ramazan Bayramı’nda başlatmayı uygun bulmuş. Umarım lig bayram havasında geçer. Güzel bir fikstür çektiğimizi düşünüyorum. Sezonu Kayserispor deplasmanında açacağız. Lige nasıl başlarsak devamının da öyle geçeceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu:

Lig takvimi Kulüpler Birliği Vakfı’nda da gündeme geldi. Bizler de bayram sonunda başlaması konusunda görüş bildirdik. Federasyonumuz böyle bir karar aldı. Şu anda yapılacak bir şey yok. Bizim için iyi bir fikstür çektik, hakkımızda hayırlı olsun.

Elazığspor Sözcüsü Şerafettin Yıldırım:

İlk maçımızı Fenerbahçe ile oynayacak olmamız dezavantaj değil, hatta avantaj olabilir. İlk 17 hafta sonunda her takımla zaten mücadele edeceğiz. İlk maçın Fenerbahçe ile olması bizi daha iyi motive edecektir. Bunlar tamamen takım ruhuna bağlı.

Kayserispor Menaceri Süleyman Hurma:

Geçen sene çok kötü bir sezondu. Tartışmalara, sıkıntılara, üzüntülere sahne oldu. Umuyorum ki, bu yıl iyi bir sezon geçiririz. Bunu yürekten hissetmek ve ona göre davranış belirlemek lazım. Fikstürün tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum.

Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin:

Lige kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde başlayacak olmamız avantaj gibi görünse de Trabzonspor ile zorlu ve zevkli bir maça çıkacağız. Bu lige takımımız defalarca çıkıp düştü. Artık kalıcı olmak için çalışıyoruz. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. Umarım geçmişte futbol adına yaşananlar bu sezon yaşanmaz.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen:

Haberin Devamı

Fikstür ne olursa olsun, fikstürün altından kalkabilecek bir takım oluşturmak gerekir, bunu da yaptığımızı düşünüyorum. Futbolun bir oyun olduğunu unutmadan centilmence, güzelliklerin ortaya çıktığı bir lig yaşanmasını istiyoruz. Bu anlamda da Orduspor Kulübü, Anadolu takımı olarak elinden gelenin en iyisini yapacak ve sezona iyi başlayıp iyi bitirecektir.

Sivasspor T. Direktörü Rıza Çalımbay:

Fikstürün avantajı ya da dezavantajı olmaz. Her maça kazanmak için çıkacağız.

YORUM YAZ