MENÜ

Fikstür değil ama protesto çektiler!

Bordo-Mavililer, Sadri Şener'i sert sözlerle eleştiren Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk Özerten'i, fikstür çekimine temsilci göndermeyerek protesto etti

Fikstür değil ama protesto çektiler!

Trabzonspor Yönetimi, dün yapılan 2012-2013 Süper Lig fikstür çekimine Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk Özerten’e tepki amacıyla temsilci göndermedi.
Ufuk Özerten, geçtiğimiz aylarda maaşıyla ilgili tartışmalar sürerken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’i hedef alan çok sert bir açıklama yapmış, “Başından beri, kişisel başarısızlıklarını örtme maksadıyla faturayı başkalarına kesme planına artık ’dur’ denmesi gerekiyor. Çünkü Trabzonspor gibi 45 yıldır Türk futboluna yön veren bir camianın başkanı sorumluluk sahibi olmalı, ortalığı yangın yerine çevirip sonra da itfaiyeci rolü oynamamalıdır. Bunları da sempatik bir görünüm altında yaptığını düşünüyor, ancak böyle davranarak hem futbolumuzla alay ettiğinin hem de kendini komik duruma düşürdüğünün farkında olmuyor. Ona acıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

50 bin Lira polemiği

Trabzonspor Kulübü’nden Ufuk Özerten’in bu sözleri üzerine şu açıklama yapılmıştı: “Özerten’in söylemleri ayda 50 bin Lira’nın insanı ne hale getirebildiğinin en çarpıcı örneğidir” sözleri damga vurmuştu. Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamanın altına imza atmayan Genel Sekreter Hasan Yener ise Başkan Sadri Şener tarafından pasifize edilmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ