MENÜ

Fikret Orman'ın açıklamalarına eleştiri: Art niyet aranmamalı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki gün oynanan Konyaspor maçındaki tartışmalı hakem kararları ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Yazarımız Emre Tilev, Orman'ın açıklamalarını yorumladı...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme dair açıklamalar yaptı. Bugüne kadar hakemlerin iyi niyetli olduğunu düşündüğünü dile getiren Başkan Orman, "Artık hakemlerle ilgili konuşma vakti geldi. VAR'ın uygulanmadığı tek kulüp, Beşiktaş'tır" ifadelerini kullandı. VAR'da hatayı yapanın sistem olmadığına ve VAR'ın iyi bir uygulama olduğuna dikkat çeken Orman, hakemlerle ilgili yurt dışından bir danışman getirilmesi teklifini Kulüpler Birliği'ne sunacağını duyurdu. TFF ve EURO 2024'le ili de açıklamalar yapan Orman, Federasyon'a sert eleştiri yaparken "2,5 aydır toplanamayan TFF Yönetim Kurulu, maç bittikten 3 saat sonra toplanıp Caner'e ceza vermişti" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Bu konuşmaları yapmak doğru değil"

Başkan Fikret Orman'ın bu açıklamalarını eleştiren yazarımız Emre Tilev, "Bence bu konuşmaları yapmak doğru değil. Maçlarda hatalar yapıldı ama takımların en üst seviyesindeki insanların açıklama yaparken dikkatli olması gerekir. Hata her yerde var ama art niyet aranmamalı" dedi!

YORUM YAZ