MENÜ

Fikret Orman'dan transfer bombaları

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, devre arasında 2 transfer yapacaklarını söyledi. Cech'le ilgilenmediklerini ifade eden Orman, Hakan Çalhanoğlu'nu da transfer etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Fikret Orman'dan transfer bombaları

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, TRT'de yayınlanan Stadyum adlı programda açıklamalarda bulundu. Orman, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Beşiktaş şike yapmadı mı' açıklamaları hakkında "Aklı olan herkes aklını kendine saklasın. Hiçbir kulüp başkanı ile sorunum yoktur. Aziz Yıldırım ile dostluğumuzun çizgisi bellidir." diyerek karşılık verdi.

TFF'nin hakemlerin yetkilerini genişletmesi ile ilgili karara ise, "Bizim nerede ne açıklama yapacağımızı ne başka camianın başkanı ne de yöneticisi karar verebilir. Kendi yaptığımız işlerle ile ilgili başkalarının akıl vermesi çok yanlış. Bir başkanın olduğu yerde hakemle işi olmamalı. Hakemin birinci işi maçı oynatmaktır. Hakemlere verilen erteleme yetkisi doğru bir karar. Beşiktaş kulübü şerefli ikincilikler ile övünen bir kulüptür." ifadelerini kullandı.

Fikret Orman'dan transfer açıklaması


Beşiktaş Başkanı "Devre arasında transfer yapacağız. Bir tane sağ bek bir tane de stoper alacağız. İkisi de yabancı olacak. Ayrıca bir de yatırım amaçlı bir forvet alacağız." dedi. Chelsea'de yedek kaleci durumuna düşen Petr Cech ile ilgili çıkan transfer haberleri hakkında konuşan Orman, "Cech ile ilgilenmiyoruz. Ama Chelsea ile ortak oyuncu alma fikrimiz var. Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmeye çalıştık. Hakan her zaman Beşiktaş formasını giymesini istediğim bir futbolcu" ifadelerini kullandı.
Aziz Yıldırım: Beşiktaş ve İBB şike yaptı mı?

Haberin Devamı
YORUM YAZ