MENÜ

Fikret Orman'dan flaş transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transferlerin imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Transfer konusuna değinen Başkan Orman, Ön libero bölgesine 1 veya 2 transfer yapabileceklerini söyledi. Orman Vodafone Arena tamamlanana kadar ise maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını söyledi.

Fikret Orman'dan flaş transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yeni transferler Tosic, Andreas Beck, Mario Gomez, Ricardo Quaresma ve Rhodolfo'nun imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, son günlerde medyada futbolcularla ilgili magazin sayfalarında çıkan haberlere tepki gösterdi. Başkan Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle;

"Quaresma bizimle özdeşleşti"

Beşiktaş'ın menfaatleri gereği profili çok yüksek futbolcular transfer ettik. Quaresma bizimle çok özdeşleşmiş bir futbolcu. Quaresma'nın burada futbolu bırakmasını ve profesyonel olarak burada görev almasını istiyorum. Çok önemli işler yapacağına inanıyorum. İlk günden itibaren Quaresma'yı alarak çok doğru bir iş yaptığımızı düşünüyorum.

"Mario Gomez ile UEFA Kupası kaldıracağız"

Mario Gomez çok özel bir futbolcu. Kariyerinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu var. Beşiktaş'ta çok başarılı olacağını umduğum bir futbolcu. Dünyanın en coşkulu taraftarının içerisine geldi. Kariyerinde UEFA Kupası yok, inşallah bizimle kaldıracak.

"Rhodolfo transferi menfaatimiz için uzun sürdü"

Rhodolfo'yu çok fazla izledik. Takımında kaptanlık yapan önemli bir oyuncu. Transferi kulübümüzün menfaatinden dolayı uzun sürdü. Beck de geldiği takımın kaptanıydı. 7 senede 238 maç oynadı.Onu kulübümüze kazandırdığımız çin çok mutluyuz. Tosic, Türkiye'yi tanıyan bir futbolcu. bizim için fedakarlık yaparak geldi. Beşiktaş'ın ne olduğunu bildiği için teklifleri redderek bize geldiği için teşekkür ediyorum.

"1 veya 2 transfer yapacağız"

Tolgay'ın sakatlığı bizim için çok kötü oldu. Veli inşallah 1-2 hafta içerisinde takıma dönecek. Ancak zor bir yarışa çıkıyoruz. Bunun için de bi fedakarlık yapacağız. önlibero bölgesine 1 veya 2 transfer yapmayı düşünüyoruz. Kadromuzda 29 futbolcu var. Olympiakos maçından sonra kadro netleşir. hedeflerimiz şampiyon olabilmek için. Son 15 senede az sayıda şampiyonluğumuz var. bu hem bizde hem de taraftarımızda sabırsızlık yaratıyor. Beşiktaş'ın avrupa'da kupa kaldırması gerektiğini düşünüyorum, Vodafone Arena ile bunu başaracağımızı umuyorum.

"Maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız"

Şu anda toplam 15 bine yakın kombine satıldı ancak bununla memnun olmak mümkün değil.Taraftarımızın daha çok ilgi göstermesini bekliyoruz. Stadımız tamamlanana kadar UEFA maçlarımızı, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçımızı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maçlarımızı oynayacağız. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çimleri yenilendi.

"Futbolcuların da gezmeye ihtiyacı var"

Bizim oyuncularımız insan. Bu çocuklarında gezmeye eğlenmeye dinlenmeye hakkı var. İzinli olduğu günde fotoğrafları çekip oymuş buymuş diye magazine verirken, diğer takım oyuncularını başka gösteriyorlar. Bunlar olmamalı.

"Kaleci transferi yapmayacağız"

Şenol Güneş hocamız açıklamıştı kaleci transferi gündemimizde yok. Biz 5 transfer yapacaktık ve yaptık. Şimdi 2 tarsnfer daha yapabliriz o da sakatlıklardan dolayı yapılacak transferler.

İmza töreni yeni futbolcuların fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ