MENÜ

Fikret Orman: Zor bir dönem olacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni yönetim kurulu listesine aldığı isimlerle yaptığı toplantıda birlik-beraberlik mesajları verdi, “Kendi içimizde görüş ayrılıkları yaşasak da kenetlenmemiz, tek ses, tek yürek olmamız lazım” dedi.

Fikret Orman: Zor bir dönem olacak

Beşiktaş Kulübü’nde ilk kez 25 Mart 2012 tarihinde başkanlık görevine seçilen ve pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurulda üst üste üçüncü dönem koltuğa oturmasına kesin gözüyle bakılan Fikret Orman, yeni yönetimiyle gerçekleştirdiği toplantıda, birlik-beraberlik mesajları verdi. Başkan Orman’ın, yönetim kurulu listesine aldığı isimlerle bir haftadır görüşmeler yaptığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Önceki yönetim kurullarının hedefler doğrultusunda kenetlenme konusunda eksik kaldığına vurgu yapan Başkan Orman’ın, “Geçen dönem özellikle ödemeler konusunda sorunlar yaşadık. Yönetim içinde de fikir ayrılıkları oldu. Yeni dönemde bu sorunlar tekrar etmemeli. Görüş ayrılıkları olsa da bizim kenetlenmemiz, tek ses, tek yürek olmamız lazım. Aksi halde büyük hedeflere ulaşamayız” dediği öğrenildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önlerindeki üçyıllık yeni dönemin güçlüklerle dolu olduğunu da dile getirdi. Siyah-beyazlı kulübün patronu, “Zor bir döneme giriyoruz. Feda gibi bir dönem olacak. Yönetim içindeki herkes kulüp için çalışsın. Tartışmalar elbette olacaktır fakat esas hedeften asla şaşmayalım” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı mevcut idareciler ve yeni yönetimde yer almaları beklenen isimlerin, Başkan Orman’a destek verdikleri de vurgulandı. Yaptığı tespitlerde çok haklı olduğunu Orman’a aktaran siyah-beyazlıların, “Birlik-beraberlik içinde çalışırsak her güçlüğün üstesinden gelebiliriz. Bu sezon özellikle ligin ilk yarısında çok hata yaptık. İlk yarıdaki puan kayıpları bu kadar yüksek olmasaydı şampiyonluğa ulaşabilirdik” diye konuştukları kaydedildi.

(Milliyet)

YORUM YAZ