MENÜ

Fikret Orman: Gaziantepspor maçı zorlu olacak

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir inşaat firmasının temel atma törenine katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yarın oynanacak Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşmasının zorlu geçeceğini söyledi.

Fikret Orman: Gaziantepspor maçı zorlu olacak

Başiskele İlçesi'nde bir inşaat firmasının yapacağı daire ve villadan oluşacak inşaatın temel atma törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyesi aynı zamanda inşaat firması ortaklarından Erdal Torunoğulları, ünlü sanatçılardan Nuri Alço, Onur Akın ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Temel atma töreni sırasında yarın oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasına değinen ve zorlu bir maç olacağını belirten Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Kocaeli'ne, yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğlu ve ailesinin yapmış olduğu projeye destek olmak ve onlarla birlikte olmak için geldim. Yarın oynanacak Antep maçı zor bir maç. Kolay bir maç değil. Beşiktaş camiamızın yetiştirdiği çok önemli bir oyuncu var; Sergen. Zevkli bir mücadele olmasını ve seyredenlere zevk vermesini diliyorum."
Cem Tosun transferi hakkında da açıklama yapan Orman konuşmasını söyle sürdürdü:

"Cem Tosun epey zamandır istediğimiz bir oyuncuydu. Sonucuna ulaştık. Artık Türkiye hukuk içerisinde yapılacak bu transferlere de hazır olması lazım. Biz de o yönde devam ediyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ