MENÜ

FIFA 21 Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin skorunu verdi! Mesut Özil ve Onyekuru...

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin skoru belli oldu. Süper Lig'in 24. haftasında Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine sayılı saatler kaldı. Dev derbi öncesi Fenerbahçe, liderliğini sürdürmek, Galatasaray da puan farkını azaltmak için sahaya çıkacak. Haftanın heyecanla beklenen Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sevilen konsol oyunu FIFA 21'de oynandı. FIFA 21'e göre derbi 2-1 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle tamamlandı. Fenerbahçe'nin golleri yeni transfer Mesut Özil ve Samatta'dan geldi. Galatasaray'ın tek golünü de yeni transfer Henry Onyekuru kaydetti. İşte FIFA 21'e göre Fenerbahçe - Galatasaray derbisi...

Fenerbahçe - Galatasaray derbi haberi... Süper Lig'in 24. haftasında Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine sayılı saatler kaldı. Dev derbi öncesi Fenerbahçe, liderliğini sürdürmek, Galatasaray da puan farkını azaltmak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Haftanın heyecanla beklenen Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sevilen konsol oyunu FIFA 21'de oynandı. FIFA 21'e göre derbi 2-1 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle tamamlandı.

Fenerbahçe'nin golleri yeni transfer Mesut Özil ve Samatta'dan geldi. Galatasaray'ın tek golünü de yeni transfer Henry Onyekuru kaydetti.

İşte FIFA 21'e göre Fenerbahçe - Galatasaray derbisi...

YORUM YAZ