MENÜ

Ferrari müjdesi!

İbrahim Toraman, Ekrem Dağ ve Nobre şoklarıyla sarsılan Beşiktaş'a bu kez iyi haber geldi: Ferrari derbide kesin oynayacak. Tello'nun da pazara yetişme olasılığı yüksek.

Ferrari müjdesi!

Ankaragücü ve Trabzonspor beraberlikleri ardından şampiyonluk yarışında bir adım geri düşen Siyah-Beyazlılar, tüm hesaplarını Fenerbahçe’yi yenmek üzerine kuruyor. Çünkü belki de son şansları bu... Ancak İbrahim Toraman, Ekrem Dağ ve Mert Nobre’den arka arkaya gelen üzücü haberler, teknik kadronun neşesini epeyce kaçırdı. Ta ki, dün sabaha kadar... Sakatlığı nedeniyle derbide oynayıp oynayamayacağı belli olmayan savunmanın tartışmasız belkemiği Matteo Ferrari’nin pazar akşamı takımdaki yerini alacağının bildirilmesi, bayram havası estirdi. Sadece müjde bununla sınırlı kalmadı... Rodrigo Tello’nun da takımla çalışmalara bugün başlayacağı ve Fenerbahçe sınavına kadar hazır olacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

‘Tello’nun dönüşü önemli’
İki futbolcunun son durumu hakkında yorumda bulunan Mustafa Denizli, “Oynama olasılıkları çok yüksek” dedi. Tello’nun dönüşünün önemine vurgu yapan tecrübeli teknik adam, “Tello sadece tek başına gitmedi, İki alternatifi Nihat ve Tabata da onunla aynı dönemde sakatlandı. Üç futbolcum da, tam performansları yükselirken sakatlandı. Bu nedenle Tello’nun dönüşü önemli” görüşünü dile getirdi.

Ferrari ne yaptı?

Maç

Dk.

S.K.

K.K

Süper Lig

21

1838

Resmi Kupalar

90

Avrupa Kupası

540

Toplam

28

2468

1

YORUM YAZ