MENÜ

Fernando Muslera, Strakosha'nın hatası ile ilgili konuştu: Kaleciler yalnızdır!

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 1-0 kazandıkları Lazio maçını değerlendirdi. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Muslera, hem ofansif hem de defansif anlamda çalışan bir takım görüntüsü verdiklerini duyurdu. Strakosha'nın yaptığı hata ile ilgili de konuşan yıldız kaleci, ''Kalecilerin işinin cilvesi bu. Bizim hatamızın affı olmuyor.'' dedi.

Fernando Muslera, Strakosha'nın hatası ile ilgili konuştu: Kaleciler yalnızdır!

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Lazio'yu konuk eden Galatasaray, sahadan 1-0 galip ayrıldı ve harika bir başlangıç yaptı. Sarı Kırmızılı ekibin Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Liderlikten daha önemli olanın sahada bir takım ruhu ortaya koymanın olduğunu dile getiren Muslera, oyunun iki yönünü de iyi oynayan bir Galatasaray’ın sahada olduğunu vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Liderlikten çok daha önemli şeyler vardı'

"Lideriz ama lider olmak şu anda çok önemli değil. Daha ilk maç. Bence liderlikten çok daha önemli şeyler vardı bugünkü maçta. Hem toplu hem topsuz inanılmaz mücadele eden ve koşan bir Galatasaray takımı vardı. Topla beraber iyi pas yapan, sakin oynayan, pozisyonlara giren, topsuz oyunda da iştahla ve inanılmaz defans yapan, rakibine pozisyon vermeyen bir Galatasaray takımı vardı. Kolay değil tabii ki.''

Haberin Devamı

'Bu tempoya ayak uydurmak çok kolay olmuyor'

''Yeni oyuncularımız ve genç arkadaşlarımız var. Onların alışma süreçleri çok kolay olmuyor. Baktığınız zaman bugün sahadaki Galatasaray takımı, ofansif ve defansif olarak kompakt oynayan çok iyi bir takımdı. Diğer taraftan milli takım dönüşü üç günde bir maç oynuyoruz. Bu tempoya ayak uydurmak çok kolay olmuyor. Bugün tüm takım arkadaşlarımı, hocamı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele eden bir Galatasaray takımı vardı.”

'Bizim için gerçekten çok önemliler'

Galatasaray taraftarına da ayrı parantez açan yıldız eldiven, "12. oyuncumuz, 12. Adamımız aramıza döndü. Sahamıza döndük. Bizim için çok önemliler. Ne kadar önemli olduklarını bir kere daha gösterdiler. Olimpiyat Stadı’nda, Başakşehir Stadı’nda ve Kasımpaşa Stadı’nda onlarla oynadık. Burada kendi sahamızda, evimizde onlarla oynamamız çok farklı bir duygu. 12. adamımıza bir kere daha hoş geldin diyorum. Bizim için gerçekten çok önemliler."

'Bizim hatamızın affı olmuyor'

Strakosha'nın yaptığı hata ile ilgili de konuşan Muslera, "Benim de birkaç maç önce hatam oldu. Kaleciler yalnızdır, bu da bizim işimizin bir parçası. Benim de yaptığım hatalar oldu. Bugün rakip kalecinin yaptığı hata gibi hatalar olacaktır. Kalecilerin işinin cilvesi bu. Bizim hatamızın affı olmuyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ