MENÜ

Ferhat Arıcan: Olimpiyatlarda tarihi bir başarı elde etmek istiyorum

Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda paralel bar aleti finallerini birinci sırada tamamlayarak, Avrupa şampiyonu olan Ferhat Arıcan, ''Önceden olimpiyatlara katılmak hayaldi, şimdi ise madalya hedefliyoruz. Benim bir sözüm vardır; hayallerimizi hedeflerimize dönüştürmeliyiz ve çok çalışmalıyız" dedi.

Ferhat Arıcan: Olimpiyatlarda tarihi bir başarı elde etmek istiyorum

İsviçre'nin Basel kentinde düzenlenen Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda milli sporcu Ferhat Arıcan, paralel bar aleti finallerini birinci sırada tamamlayarak, Avrupa şampiyonu oldu. Büyük bir başarıya imza atan milli sporcu İzmir'e geldi. Ailesi ve sevenleri tarafından çiçeklerle karşılanan Ferhat Arıcan, "4 ay içinde 2'nci kez Avrupa şampiyonu oldum, sıra olimpiyatlarda" dedi.

Haberin Devamı

Motivasyonunun çok yükseldiğini dile getiren Ferhat Arıcan, "Olimpiyatlarda tarihi bir başarı elde etmek istiyorum. Ülkeme başarı kazandırmak için elimden geleni yapacağım. Koronavirüse yakalandım. Zor süreçti ancak ne mental ne de fiziksel olarak kendimi bırakmadım. Pes etmedim. Önceden olimpiyatlara katılmak hayaldi, şimdi ise madalya hedefliyoruz. Benim bir sözüm vardır; hayallerimizi hedeflerimize dönüştürmeliyiz ve çok çalışmalıyız" dedi.

DHA

YORUM YAZ