MENÜ

Ferguson'dan itiraflar: Balotelli, Rooney, Moyes...

Kitap çıkarmaktan yorulmayan efsane menajer Sir Alex Ferguson, yeni kitabı LEADİNG'in tanıtımında Manchester United kulübü sahipleri Glazer'ların 5 sene önce haftada 100 bin Pound kazanan Rooney'nin haftalığını 200 bin Pounda çıkarınca çok kızdığını açıkladı.

Ferguson'dan itiraflar: Balotelli, Rooney, Moyes...

İskoç teknik adam yaşananları şu sözlerle anlattı:

Rooney'in haftalığını benim haberim olmadan iki kat arttıran Joel Glazer'a bu yaptığının yanlış olduğunu söyledim. "Seni anlıyorum fakat ne yapabilirdim?" cevabını verdi. "Bana sorsaydın" cevabı çok basit olurdu. Rooney'ye, "Senin haftalığını iki katına çıkaramayız. Hiçbir futbolcu Sir Alex'ten daha fazla kazanamaz" cevabını verirdin o da ses çıkaramazdı dedim.

Sir Alex, yeni kitabının tanıtımında, Anthony Martial'ın bonuslarla 57.6 Milyon Pounda çıkacak maliyeti için "Şu anda dünyadaki futbol piyasası böyle çalışıyor" cevabını verdi.

Kitapta ayrıca "1999 senesinde David Moyes ile yardımcım olması için teklifte bulundum son derece kararsızdı evet veya hayır diyemedi." ifadelerini kullandı.

Ferguson kitabında ayrıca, 2010 senesinde Balotelli'yi transfer etmek istediğini fakat sonradan bunun büyük bir risk olacağı için vazgeçtiğini açıkladı.

Edip ADANIR - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ