MENÜ

Ferdi Kadıoğlu'ndan Cocu açıklaması

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu’nun ayrılık söylentileri ve kendisinin takımdaki durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Ferdi Kadıoğlu'ndan Cocu açıklaması

Fenerbahçe’nin sezon başında NEC Nijmegen takımından transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu, Hollanda basınına açıklamalar yaptı. Yeni takımında henüz forma şansı bulamayan futbolcuya, kendisini sarı-lacivertlilere transfer ettiren Phillip Cocu’nun son durumuyla ilgili düşünceleri soruldu.

Haberin Devamı

‘O zaman oturup yenisini bekleyeceğim’

Deneyimli teknik adamın olası bir ayrılığı durumunda kendisinin de gönderilmesinden korkmadığını dile getiren Ferdi “Bunun böyle olduğunu sanmıyorum” diyerek forma için mücadelesinin süreceği mesajını verip “O zaman oturup yerine gelecek olanı bekleyeceğim. Sonrasına bakacağım” dedi.

‘Cocu medyanın saldırısı altında’

Türkiye’de Phillip Cocu’nun gönderileceğine dair çıkanlar kendisine hatırlatılan Ferdi Kadıoğlu “Cocu biraz medyanın saldırısı altında. Eğer iyi sonuçlar alır puanları toplarsak bunlar daha az konuşulacak. Ancak Türkiye Hollanda’dan farklı bir ülke ve farklı bir kültür var” diye konuştu.

‘Daha iyi durumda olmalıyız’

Kendi durumuyla ilgili de açıklamalar yapan genç yıldız adayı şunları söyledi: “Hayat burada güzel. İyi vakit geçiriyorum. Ancak şu anda futbol oynamadan uzaktayım. Takım olarak iyi bir pozisyonda değiliz. Daha iyi olması gerekiyor”.

Haberin Devamı

(Skorer)

YORUM YAZ