MENÜ

Fener'in belalısı

Sarı-Lacivertliler'den en çok puan alan hoca olan Yılmaz Vural geri sayımda... Konyaspor'un başında hafta sonu Kadıköy'e çıkacak olan tecrübeli teknik adam, imha planını hazırlıyor.

Fener'in belalısı

Haberin Devamı

Süper Lig’de kötü günler geçiren ve 9 haftadır üç puan özlemi çeken Konyaspor’un aklı fikri lider Fenerbahçe’de... Yeşil-Beyazlılar’ın başında üçüncü maçına çıkacak olan teknik direktör Yılmaz Vural ise bu zorlu karşılaşma öncesi takımının en önemli avantajı... Sarı-Lacivertliler’den en fazla puan toplayan teknik adam unvanına sahip olan tecrübeli hoca, bu zorlu sınav öncesi işbaşında! Teknik direktörlük kariyeri boyunca Fenerbahçe’ye karşı 28 maça çıkan Vural, bunların 14’ünden mağlubiyetle ayrılırken, 2 beraberlik, 12 de galibiyet aldı. Başarılı hocanın başında olduğu takımlar Sarı-Lacivertliler’in kalesine de 47 gol bırakmayı başardı.

‘Kazanacağız’

İmha planını hazırlayan Yılmaz Vural, “Çok net söylüyorum. İstanbul’a Fenerbahçe’yi yenmek için gideceğiz. Çünkü bizim için 3 puanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Rakibimizin durumu ve üst üste aldığı başarılı sonuçlardan korkmuyoruz. Biz galibiyet için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Aslıhan Çil

YORUM YAZ