MENÜ

Fener'de Topuz müjdesi

Önümüzdeki hafta sahalara dönmesi beklenen yıldız oyuncu, Antalyaspor'a karşı forma giyecek. Gökhan Gönül ile Baroni'nin durumları ise belirsiz.

Fener'de Topuz müjdesi

Özellikle son haftalarda sakatlıklardan çok çeken Fenerbahçe’ye Lugano’dan sonra bir iyi haber de Mehmet Topuz’dan geldi. Lille ile Fransa’da oynanan Avrupa Ligi maçında sakatlanan ve bu yüzden Bursaspor, Lille, Belediye karşısında forma giyemeyen yıldız oyuncunun, tamamen iyileştiği belirtildi. Önümüzdeki hafta sahalara dönmesi beklenen Mehmet Topuz’un, Antalyaspor karşısında oynamasına hiçbir engel bulunmaması, teknik direktör Daum’un yüzünü güldürdü. Savunmada yapılan basit hatalardan yenilen goller nedeniyle büyük sıkıntı çeken Alman hoca, Lugano’nun dönecek olmasıyla biraz olsun nefes almıştı. Üstüne bir de Mehmet Topuz müjdesi gelince, tecrübeli hocanın yüzü gülmeye başladı. Bu iki futbolcusunun dönüşüyle rahatlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü, gözünü Gökhan Gönül ve Cristian Baroni’den gelecek habere çevirdi.

Baroni-Gökhan Gönül belirsiz
Aşil tendonlarından sorun yaşayan bu iki futbolcunun, Antalyaspor karşısında forma giyip giyemeyecekleri, bugün ve yarın sabah yapılacak denemelerden sonra kesinlik kazanacak. Teknik direktör Daum, özel çalışmaya tabi tutup, kendilerini nasıl hissettiklerini soracağı iki oyuncudan gelecek yanıta göre kesin kararını verecek. Gökhan Gönül ve Cristian’ın forma giyememesi durumunda onların yerine Bekirs ile Deniz Barış’ın oynaması bekleniyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ