MENÜ

Fenerbahçe'ye kadro eleştirisi: Ersun Yanal çare bulmak zorunda!

Fenerbahçe, hem son dönemde yaşanan kayıplar hem de sonraki hafta Galatasaray ile oynanacak derbi nedeniyle Ankaragücü’ne farklı bir 11’le çıkmaya hazırlanıyor. Ersun Yanal; Hasan Ali Kaldırım, Simon Falette ve Deniz ya da Ferdi’den birine şans vermeyi planlıyor. Fenerbahçe'nin kadrosu hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Ersun Yanal artık daha önce potansiyelini ispatlamış oyuncuları kullanmalı" dedi.

Sarı-Lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Kırklareli’ni 3-0 ve 1-0’lık skorlarla geçti. Kupada adını yarı finale yazdıran Fenerbahçe’de gözler yeniden Süper Lig’e çevrildi. Kanarya, Trabzon yenilgisi ve Alanya beraberliği sonrası Ankaragücü deplasmanında yeniden galibiyetle tanışmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de yaşanan kötü gidişatı yorumlayan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin iyi futbolcusu çok ama komple futbolcusu yok. Vedat Muriç çok iyi oynuyor ama bitiriciliği yok. Artık bu kadro içerisinde daha önce kendini ispatlamış kişileri kullanabilir hale getirmelisin. Bu isimler Deniz Türüç, Ferdi ya da Mevlüt Erdinç olsun. Büyük takımın teknik direktörünün işi çare üretmektir. Ersun Yanal bunu yapamadı. Senin oyun kalitene ulaşamayan Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını kazanıyor" dedi.

YORUM YAZ