MENÜ

Fenerbahçe'ye Girona panteri: Yassine Bounou

Fenerbahçe aradığı kaleciyi İspanya’da buldu. Cillessen’de Manchester United’a takılan Comolli, Girona’nın tecrübeli eldiveni Bounou'yu bitirmek için kulübün Katarlı sahipleriyle pazarlık masasında...

Fenerbahçe'ye Girona panteri: Yassine Bounou

İspanya'da kaleci avına çıkan Fenerbahçe, Girona’nın Fas asıllı Kanadalı kalecisi Bounou’yu gündemine aldı. Volkan Demirel ve Kameni’yle yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler, Harun Tekin ve genç Berke Özer'in önüne güvenilir bir kaleci transfer etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

İyi bir sezon geçirse de Girona’nın küme düşmesine engel olamayan Bounou için kulübün Katarlı sahipleriyle temasa geçen Comolli, ödeyebilecekleri en yüksek rakamı teklif etti. Oyuncunun 2. ligde oynamak istemediği ve Fenerbahçe’ye sıcak baktığı aktarıldı.

CİLLESEN'DE ŞEYTAN ÇARPMASI

Sarı lacivertlilerin İspanya’daki asıl hedefi ise Barcelona’nın Hollandalı file bekçisi Jasper Cillessen’di… Ancak, İngiliz devi Manchester United’ın David de Gea’ya iyi bir yedek araması ve 30 yaşındaki kaleciyi transfer etmek istemesi bu hamleyi zorlaştırdı. Cillessen geçtiğimiz günlerde “İlk önce tatile çıkacağım. Sonra da oynayabileceğim yeni bir kulüp bulmayı umuyorum çünkü oynamak istiyorum” açıklamasıyla ayrılığını ilan etmişti.

Haberin Devamı

Kaynak: Güneş

YORUM YAZ