MENÜ

Fenerbahçe'ye çifte şok! Miha Zajc ve Filip Novak...

Sarı-Lacivertliler, Göztepe'ye konuk olduğu karşılaşmada 2 fire verdi. Mücadeleye ceza sınırında çıkan Miha Zajc sarı, Filip Novak ise çift sarıdan kırmızı kart gördü. İki futbolcu da cezası nedeniyle gelecek hafta oynanacak Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'ye çifte şok! Miha Zajc ve Filip Novak...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında Göztepe'nin sahasında Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmada Fenerbahçe'ye iki kötü haber geldi...

Haberin Devamı

Mücadele öncesinde sınırda olan Miha Zajc 42. dakikada sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Bir diğer sınırdaki isim Filip Novak ise 59 ve 89. dakikalarda sarı kart görerek oyun dışında kaldı.

Böylece iki futbolcu da gelecek hafta oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında görev yapamayacak.

Zajc 64. dakikada yerini Jose Sosa'ya bıraktı.

Maçın ardından konuşan ve sonuçtan dolayı mutlu olmadıklarını kaydeden Zajc, "3 puan için geldik buraya. 1 puanın bizim için mağlubiyetten pek farkı yok. Skor nedeniyle hayal kırıklığı yaşıyoruz. Maçları kazanmamız için daha çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

Kadronun sık sık değişmesini de değerlendiren Sloven oyuncu, "Takımımız içinde sakatlıklar söz konusu oluyor. Yoğun maç temposunda değişiklikler de oluyor. Ama tabii ki biz çok kaliteli takımız. Bu nedenle kimin oynadığı önemli değil. Herkes 3 puan için savaşıyor" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ