MENÜ

"Fenerbahçe'nin yokluğunu doldurması kolay olmayacak"

Fenerbahçe, forvet hattında transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin Vedat Muriç ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan editörümüz Gökmen Özcan, Fenerbahçe'nin hücum hattında yaşanan son gelişmeleri yorumladı.

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de gündem forvet. Sarı-lacivertlilerin Vedat Muriç ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılırken Enner Valencia ile anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan editörümüz

Fenerbahçe'nin hücum hattının tüm takımı ilgilendirdiğini ifade eden Gökmen Özcan, "Transfer konusunda verilen limit yönetimin elini kolunu bağlıyor. İşleri kuralına göre yapmak için bir oyuncu satması gerekiyor. Bunun için de bir numaralı aday Vedat Muriç. Vedat Muriç, Lazio'nun uzun süreden Verdat Muriç'e talip. Vedat Muriç'in ortaya koymuş olduğu performans, Fenerbahçe'deki başarısı, kalitesi ve özellikle İngiltere karşısında oynadığı oyun onun kalitesini gösterdi. Fenerbahçe'nin Vedat gibi büyük karakterin ayrılığının ardından o bölgeyi doldurması kolay olmayacak. " dedi.

Fenerbahç'nin anlaşma sağladığı Enner Valencia üzerinden Fenerbahçe'nin forvet hattını yorumlayan Gökmen Özcan, "Valencia o bölgede uzun süredir Fenerbahçe'nin gündemindeydi. Mame Thiam'ın kanat hattında forma giyeceğini düşünüyorum. Vedat ayrılsa bile forvete iki takviye yapılması gerekiyor." dedi.

YORUM YAZ