MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızına: Vazgeçilmez olacak!

Fenerbahçe, Süper Lig'de yaptığı transferlerle en çok konuşulan takım konumunda. Sarı-lacivertliler Süper Lig'de oynanan ilk iki karşılaşmada oynanan futbolla tat vermemişti. Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Galatasaray derbisinde ilk iki haftaya göre farklı bir görüntü çizen Fenerbahçe, sahadan golsüz eşitlikle ayrılsa da sergilediği futbol taraftara umut vermişti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ozan Tufan'ın derbideki alkış alan performansını yorumladı.

Süper Lig'de oynanan ilk iki karşılaşmada oynanan futbolla tat vermeyen Fenerbahçe, ligin üçüncü haftasında oynanan Galatasaray derbisinde ilk iki haftaya göre farklı bir görüntü çizmiş, sahadan golsüz eşitlikle ayrılsa da sergilediği futbol taraftara umut vermişti. Galatasaray derbisinin en iyi isimlerinden biri de yıldız futbolcu Ozan Tufan'dı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Ozan Tufan Fenerbahçe'nin değişilmezlerinden mi olmalı?" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'nin değişilmez futbolcularından biri olması gerektiğini söyleyen Erman Özgür, "Ozan Tufan'ın rakip kaleye dikine gidebilme özelliği bütün orta saha oyuncularının önüne geçti. Ozan Tufan oyunu iki yönüyle oynayabildiği kadar sadece ofansif orta sahaların yapabileceği bu dripling özelliğini kullandığı sürece hem Fenerbahçe'de hem de Milli Takım'da vazgeçilmez olacağını düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZ