MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızına: Özgüveni dip yapmış!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında evinde Antalyaspor'u konuk edecek. Kadıköy'de oynanacak karşılaşma saat 21:45'te başlayacak. Yeni sezonda üst üste yaşanan sakatlıklardan dolayı kadroda sıkıntı yaşayan Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi'nde oynadığı Helsinki maçına forvetsiz çıkmıştı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçına çıkacağı muhtemel 11'i yorumladı.

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, evinde Antalyaspor'u konuk edecek. Kadıköy'de oynanacak karşılaşma saat 21:45'te başlayacak. Yeni sezonda üst üste yaşanan sakatlıklardan dolayı kadroda sıkıntı yaşayan Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi'nde oynadığı Helsinki maçına forvetsiz çıkmıştı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçına çıkacağı muhtemel 11'i yorumladı.

Fenerbahçe'nin forveti Samatta'ya yapılan eleştirileri yorumlayan Erman Özgür, "Samatta hiç formda bir oyuncu değil ama bu kadar kötü oyuncu da değil. Bir oyuncuyu her oynattığında 45 dakikada oyundan çıkarırsan bütün özgüvenini elinden alırsın. Şu anda özgüveni dip yapmış bir Samatta. Alternatifin yokken kazanmaya çalışması lazım." dedi.

YORUM YAZ