MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızına övgüler dizdi: Göz kamaştırdı, olağanüstü performans!

Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler 3 puanı 3 golle aldı. Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısındaki performansını yorumladı. Serkan Akcan, karşılaşmanın gollerinden birine imza atan Osayi Samuel'den de övgüyle bahsetti.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler 3 puanı 3 golle aldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısındaki performansını yorumladı. Serkan Akcan, karşılaşmanın gollerinden birine imza atan Osayi Samuel'den de övgüyle bahsetti.

Konyaspor - Fenerbahçe maçının ilk 35 dakikasında Fenerbahçe'yi çok beğendiğini ifade eden Serkan Akcan, "Tam bir derbi performansı gösterdi. Baskıyla kazanılan toplar oyunu Konyaspor ceza sahasına yıktı. Fenerbahçe'nin ilk 35 dakikadaki bu performansı son dönemlerin en göz kamaştıran performansıydı." dedi.

Szalai'nin geldiği günden beri çok iyi oynadığını ifade eden Serkan Akcan, "Szalai bu golü atmayı çok hak etti. Osayi Samuel'e ayrı sayfa açmak lazım. Ben Osayi Samuel'de olağanüstü bir performans gördüm. Konyaspor deplasmanında Osayi Bolt olarak karşımıza çıktı. 2 metre geriden gelip 5 metre fark yapması bize bize bambaşka bir Osayi Samuel izletti." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ