MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızına: Alex gibi oynama lüksü yok!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. hafta kapanış maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, ilk yarının son anlarında yenilen gol sonrası skor avantajını koruyamadı ve sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Alanyaspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, ilk yarının son anlarında yenilen gol sonrası skor avantajını koruyamadı ve sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Alanyaspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin orta sahasında yer alan oyuncuların performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Emre olmayınca Tolga ve Kruse'nin top alamadı. Kruse'yi hazırlık paslarında unut, bir kişi eksik oynuyorsun. Alex gibi oynama lüksü yok. Alex öyle oynar da.. 20 tane atıyor, 15 tane de attırıyor. "dedi.

VEdat Muriqi'nin performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Geldiği günden bu yana en kötü futbolunu oynadı. Ne top saklayabildi, ne de vurabildi" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ