MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'den merak uyandıran paylaşım

Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki solak yıldızı Mesut Özil'den sürpriz bir sosyal medya hamlesi geldi. Twitter ve Instagram'ı aktif bir şekilde kullanan Özil, iki sosyal medya platformunda da profil resmini değiştirdi, merak uyandıran bir gönderi paylaştı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'den merak uyandıran paylaşım

Fenerbahçe forması giyen Mesut Özil'den sürpriz bir sosyal medya hamlesi geldi. Twitter'da 24, Instagram'da ise 26 milyon takipçisi bulunan Özil, iki sosyal medya platformunda da profil resmini değiştirdi, merak uyandıran bir gönderi paylaştı.

Haberin Devamı

'Heyecan verici şeyler yakında'

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan 32 yaşındaki futbolcu, ''Heyecan verici şeyler yakında.'' notuyla profil resmini güncellerken Özil'in bu paylaşımı akıllarda soru işareti yarattı. Yıldız solakın bu paylaşımı, çok kısa süre içerisinde yorum yağmuruna tutulurken Özil'in M10 markası çatısı altında yeni bir girişimde bulunabileceği akıllara geldi.

Fenerbahçeli taraftarlar merak içinde

Fenerbahçeli taraftarlarda büyük merak uyandıran paylaşım, kısa sürede binlerce etkileşim alırken yorumlarda heyecan verici şeyin ne olduğuna yönelik tahminlerde bulunuldu.

Fan Token mı çıkaracak?

Mesut Özil'in paylaşımı ve kullandığı görseldeki detaylar, futbolseverlere ''Fan Token mı çıkaracak?'' sorusunu sordurdu. Böyle bir ihtimalin gerçekleşmesi halinde dünyaca ünlü yıldız, kendi fan tokenını piyasaya süren dünyadaki ilk futbolcu olacak.

YORUM YAZ