MENÜ

"Fenerbahçe'de yapılacak transferlerin garantisi yok!"

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan olmasının ardından Cocu, Comolli ve yapılan transferlerin büyük bölümü hayal kırıklığı yarattı ve Fenerbahçe tarihinde ilk kez süper Lig'in ilk yarısını düşme hattında bitirdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gidişatla ilgili Ersun Yanal'ın imza töreninde 'Gerekirse gözümüzü karartacağız' diyerek finansal şartları zorlayıp kadroya takviye yapacaklarını işaret etmişti. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe'nin transfer gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ali Koç'un Fenerbahçe'de başkan olmasının ardından Cocu, Comolli ve yapılan transferlerin büyük bölümü hayal kırıklığı yaratmıştı. Cocu'yla yollar ayrıldı ve yardımcısı Koeman ile bir süre çalışıldı ancak Koeman da bekleneni veremedi. Taraftarın her hafta statta haykırdığı Ersun Yanal Süper Lig'de sezonun ilk yarısı bitmeden takımın başına getirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe tarihinde ilk kez süper Lig'in ilk yarısını düşme hattında bitirdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gidişatla ilgili Ersun Yanal'ın imza töreninde 'Gerekirse gözümüzü karartacağız' diyerek finansal şartları zorlayıp kadroya takviye yapacaklarını işaret etmişti.

Süper Lig'de ara transfer dönemine girilmesiyle birlikte Fenerbahçe'nin kadrosuna katacağı isimlerde gündeme gelmeye başladı.

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe'nin transfer gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ali Koç'un planının kendisini de heyecanlandırdığını ifade eden Cem Dizdar, "Beklenmedik şeyler yaşandı." dedi.

Fenerbahçe'nin transfer gündemiyle ilgili de konuşan Dizdar, "Eldeki oyuncuları dağıtamayacağına göre bu kadar çok oyuncunun takımla anılması akıllıca değil. Yapılacak transferlerin bir garantisi de yok." dedi.

YORUM YAZ