MENÜ

Fenerbahçe'nin transfer çalışmasına puzzle benzetmesi!

Transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında gündemi değerlendirdi. Fenerbahçe'nin transfer gündemini hakkında konuşan yazarımız Erman Özgür, transfer dönemlerini puzzle'a benzetti.

Fenerbahçe, transfer döneminin en çok konuşulan takımı oldu... Sarı-lacivertliler yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, gündemi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin transfer gündemini hakkında konuşan yazarımız Erman Özgür, transfer dönemlerini puzzle'a benzetti.

Fenerbahçe'nin transferleri parça parça yerine yerleştirdiğini ifade eden Erman Özgür, "Fenerbahçe puzzle parçalarının hepsini yerine koydu. Resmin büyük bir kısmı ortaya çıktı. Kalan büyük ve önemli iki parça var." diyerek Fenerbahçe'nin savunma hattına takviye yapması gerektiğini vurguladı.

Fenerbahçe'nin savunma hattına lider bir stoper alması gerektiğini ifade eden Erman Özgür, "Savunmaya bir tane lider stoper alman lazım. Elindeki oyuncular lider oyuncular değil, hiçbir birkaç özelliği birden barındırmıyor. Anladığım kadarıyla birçok mevki için çalışma yapan Fenerbahçe, savunma için yapmamış." dedi.

YORUM YAZ