MENÜ

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı 11'i farklı olacak

Kayserispor maçında kırmızı kart gören Ozan’ın yanı sıra bekleneni veremeyen Deniz, Mehmet Ekici ve Mevlüt, Trabzonspor maçında ilk 11’de yer almayacak. Onların yerine ise Kadıköy’de Hasan Ali, Tolga Ciğerci, Zajc ve Muriç görev yapacak.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı 11'i farklı olacak

Sezonun kalan kısmında en büyük hedefi, Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşıp Avrupa Ligi’nde direkt gruplara kalmak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Tahir Karapınar, Trabzonspor karşısında ilk 11’de değişikliğe gidecek. Kırmızı kart cezalısı Ozan Tufan’ın yerine 4 adaydan biri seçilecek. Emre Belözoğlu, Tolgay Arslan, Tolga Ciğerci, Jailson bu mevki için kıyasıya yarışacak. Orta alanda Gustavo’nun yanında oynama ihtimali en yüksek ismin Tolga olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

İlk maçta 2-1 yenildiler

Kayserispor maçında bekleneni veremeyen Mevlüt Erdinç’in yerine forvette Vedat Muriç, onun arkasında da Mehmet Ekici’nin yerine Zajc’ın olacağı öğrenildi. Cezası sona eren Hasan Ali Kaldırım’ın da Deniz Türüç’ten formayı alarak sol bekteki pozisyonuna dönmesi bekleniyor. Bugünden itibaren hazırlıklarına başlayacak olan Sarı- Lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 2-1 yenildiği Bordo-Mavililer’i Kadıköy’de devirerek, finale çıkmayı hedefliyor

Luiz Gustavo şimdiden hazır

Tartışmasız Fenerbahçe’nin bu sezonki en iyi oyuncuları arasında yer alan Luiz Gustavo, Kayserispor karşısında, Trabzonspor karşılaşması öncesi oldukça motive eden bir galibiyetin mimarı oldu. Brezilyalı oyuncu, maçın ilk yarısının uzatma anlarında; 45+3’te vurdu, kaleci Lung’un tokatladığı top, daha sonra üst direğe çarparak dışarı çıktı. Bu kez 88’de Brezilyalı bir kez daha uzaktan vurdu ve enfes bir gole imzasını attı. Sambacı, ligdeki 3. golünü de böylece ceza sahası dışından atmış oldu. Brezilyalı yıldız, “Umarım kupa maçında gülen taraf biz oluruz. Sezonun kalan maçlarında daha iyisini yapmak adına tüm gücümü sahada vermeye devam edeceğim” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Mini yorum / Deniz Çoban

Cüneyt Çakır sürpriz olmadı

Sezonun kalan maçlarının da zorlu geçeceği şimdiden belli. Bu zor maçlardan biri de Fenerbahçe- Trabzonspor arasındaki Türkiye Kupası yarı final rövanşı olacak. Maça Cüneyt Çakır’ın atanması sürpriz olmadı. Her ne kadar hakemin ismi dün açıklansa da MHK çarşamba günü 27. hafta hakemlerini açıkladığında, bir anlamda, “Kupaya Çakır’ı atayacağım!” diye sinyali de vermişti. Salgın öncesi Gaziantep FKAnkaragücü maçına atanan Çakır, tekrar bu maçta görevlendirilmemiş ve Riva’da kalmıştı. MHK, Türkiye’nin en iyi, Dünya’nın sayılı hakemlerinden birini atadı. Çakır ve yardımcıları, bu maçın altından kalkmaları için yeterli donanıma sahipler.

YORUM YAZ