MENÜ

Fenerbahçe'nin Trabzon galibiyetinde Emre Belözoğlu detayı!

Göztepe yenilgisi sonrası sadece camiada değil, yönetim içinde bile Erol Bulut’un bir an önce gönderilmesi yönünde görüş bildirenler oldu. Ancak Emre Belözoğlu, 46 yaşındaki hocanın arkasında durdu. Yetmedi, Samandıra’ya kamp kurdu, futbolcularla tek tek konuştu. Bulut’a, “Her kararının arkasındayım” mesajını verdi. Belözoğlu’nun çabaları, kritik Trabzon deplasmanında takımın ayağa kalkmasını sağladı.

Fenerbahçe'nin Trabzon galibiyetinde Emre Belözoğlu detayı!

Kadıköy’de peş peşe gelen Galatasaray ve Göztepe mağlubiyetleri Fenerbahçe’de işlerin karışmasına neden oldu. Zirvenin gerisine düşen Sarı-Lacivertliler’de camia faturayı Erol Bulut’a kesti. Yönetim içinde bile Bulut’la artık yolların ayrılması gerektiği yönünde görüş bildirenler oldu. Ancak Başkan Ali Koç’un bu konuda kararı kendisine bıraktığı sportif direktör Emre Belözoğlu, kesin bir şekilde Erol Bulut’un arkasında durdu.

Haberin Devamı

‘Sahada gerekeni yapın’

Belözoğlu, hafta boyunca adeta Samandıra’da kamp kurdu. Bulut’a, “Alacağın her kararın arkasındayız, sana güveniyoruz” mesajını net bir şekilde verdi. Sportif direktör, bununla da yetinmedi. Futbolcularla tek tek görüşmeler yaptı. Trabzonspor maçının kendileri için son şans olduğunu, sahada gerekeni yapmak zorunda olduklarını anlattı.

Haberin Devamı

Bulut’tan radikal hamleler

Belözoğlu’nun desteğini arkasına alan Erol Bulut’un ilk hamlesi Caner Erkin’i İstanbul’da bırakmak oldu. Bulut, bununla da yetinmedi. Gustavo’nun tek alternatifi olarak görülen Ozan Tufan’ı maçta yedek soyundurarak radikal sayılacak bir karar aldı. Emre Belözoğlu’nun çabaları ve Erol Bulut’un yaptığı dokunuşlar meyvesini verdi. Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda belki de son şans olarak görülen Trabzon deplasmanından galibiyetle ayrılmasını bildi.

YORUM YAZ