MENÜ

Fenerbahçe'nin Olympiakos karşısında sahadaki lideri Galatasaray derbisinde fark yaratan İrfan Can Kahveci

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Olympiakos karşısında Mesut ve Gustavo’nun yokluğunda sahadaki liderini belirledi. Sakatlıktan müthiş bir dönüş yapan ve Galatasaray derbisinde göz dolduran İrfan Can Kahveci, Olympiakos deplasmanında özellikle hücum organizasyonlarını yöneten isim olacak.

Fenerbahçe'nin Olympiakos karşısında sahadaki lideri Galatasaray derbisinde fark yaratan İrfan Can Kahveci

Vitor Pereira, Galatasaray karşısındaki sistem ve kadroyu Olympiakos deplasmanında da kullanmayı planlıyordu. Ancak Mesut Özil’in sakatlığı sonrası işler değişti. Portekizli teknik adam, Mesut ve Gustavo’nun yokluğunda saha içindeki lider olarak İrfan Can Kahveci’yi belirledi.

Haberin Devamı

26 yaşındaki yıldız futbolcu, uzun süren sakatlığının ardından Konya maçıyla birlikte sahalara çok iyi bir dönüş yapmıştı. İrfan, son 4 resmi karşılaşmada 1 gol atıp, 2 asist yaptı. Kısa sürede formunu yükselten başarılı oyuncu, bugünkü kritik karşılaşmada hücum organizasyonlarının patronu olacak.

10 numara pozisyonunda oynayacak olan İrfan, kilit paslarının yanı sıra etkili şutlarıyla en önemli gol silahları arasında yer alıyor.

YORUM YAZ