MENÜ

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferine farklı bakış!

Fenerbahçe transfer haberi... Mesut Özil transferi için Fenerbahçe sona çok yaklaştı. Sarı-lacivertlilerin Türk asıllı Alman futbolcuya imza attırmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Tivibu Spor'da gündemi değerlendiren yazarımız Erman Özgür ve yorumcu Nihat Kahveci Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye nasıl bir katkı sağlayacağı konusunu yorumladı.

Fenerbahçe transfer haberi... Mesut Özil transferi için Fenerbahçe sona çok yaklaştı. Sarı-lacivertlilerin Türk asıllı Alman futbolcuya imza attırmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da gündemi değerlendiren yazarımız Erman Özgür ve yorumcu Nihat Kahveci Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye nasıl bir katkı sağlayacağı konusunu yorumladı.

Fenerbahçe'nin transfer döneminde birbirine yakın oyuncuları transfer ettiğini ifade eden Erman Özgür, "Mesut Özil bu transferlerden başka bir seviyede. Mesut Özil geldikten ya da hazır olduktan sonra önce Mesut'u yazacak, sonra 11'i belirleyecek." dedi.

Fenerbahçe'ye futbolu Mesut Özil'in oynatacağını söyleyen Erman Özgür, "Özellikle hücum organizasyonları konusunda lider bir oyuncu. Beklenti bu. Şu anda aktif olmasa bile dünya yıldızı." dedi.

Emre Tilev'in 'Mesut Özil transferi dengeleri bozar mı?' sorusunu yanıtlayan Nihat Kahveci, "Tek ayağıyla gelse yine gündem olur. Ronaldo'yu Ronaldo yapan adamdan bahsediyoruz. Fenerbahçe taraftarı isme bakıyor. Mesut Özil Fenerbahçe'ye çok şey katar. Oyuncuları başka bir seviyeye çıkarır, asist de yapar gol de atar. Bırak Fenerbahçe'yi Türkiye için çok iyi transfer. Sponsor yağar" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ