MENÜ

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferinde son dakika... Londra'ya veda etti!

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferinde son dakika... Londra'ya veda etti! Fenerbahçe'nin transfer bombası Mesut Özil'den taraftarı heyecanlandıran aynı zamanda da duygulandıran bir paylaşım daha geldi. Fenerbahçe'ye transfer olmasına artık kesin gözüyle bakılan Mesut Özil'in paylaşımındaki son ifade adeta veda niteliğindeydi. Yaptığı paylaşımla Londra'yı kasteden Mesut Özil, "Bu şehrin bana verdiği her şey için her zaman minnettarım!" sözleriyle Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Gizem Ekici / Fanatik.com.tr

Fenerbahçe'nin transfer bombası Mesut Özil'den taraftarı heyecanlandıran aynı zamanda da duygulandıran bir paylaşım daha geldi.

Haberin Devamı

İngiltere'de yardıma muhtaç olan binlerce insana elini uzatan Mesut Özil, Londra'daki çocuklara tam 50.000 öğün yemek yardımında bulundu.

Mesut Özil, yardım projesinde yer alan herkese sosyal medyadan yaptığı paylaşımla teşekkür etti. Fenerbahçe'ye transfer olmasına artık kesin gözüyle bakılan Mesut Özil'in paylaşımındaki son ifade adeta veda niteliğindeydi.

Yaptığı paylaşımla Londra'yı kasteden Mesut Özil, "Bu şehrin bana verdiği her şey için her zaman minnettarım!" sözleriyle Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı.

Gizem Ekici / Fanatik.com.tr

YORUM YAZ