MENÜ

Fenerbahçe'nin ilacı Serkan!

Yöneticiler, öne sürdüğü şartlar yüzünden transferinde ısrarlı davranmadıkları Hamit'i alan Galatasaray'ın, Burak'ı da transfer etmesine, gurbetçi yıldızı alarak yanıt vermek amacında

Fenerbahçe'nin ilacı Serkan!

Kadrosunu Dirk Kuyt, Mehmet Topal, Egemen, Hasan Ali Kaldırım ve Salih Uçan ile güçlendiren Fenerbahçe’de şimdiki hedef, Sercan Sararer’i transfer etmek. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın listesinde ilk sıralarda yer alan gurbetçi oyuncunun alınması, Sarı-Lacivertliler için sadece bir transfer anlamını taşımıyor. Kendilerinin de istediği Hamit Altıntop’un ardından Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz’ı kadrosuna dahil eden Galatasaray’ın, teknik direktör Fatih Terim’in listesinde bulunan Sercan Sararer’i de alması halinde dengelerin ezeli rakipleri lehine değişeceğini düşünen Sarı-Lacivertliler, bu transferi bitirip, dengeyi sağlamak ve kadrolarını önemli bir oyuncuyla takviye etmek amacında. Almanya’nın Fürth takımında forma giyen 23 yaşındaki Sercan, A milli takımın Avrupa kampı sırasında oynadığı maçlardaki performansıyla dikkat çekmişti.

9 gol attı, 13 asiste imza koydu

Fürth takımı taraftarlarının “Türk Cristiano Ronaldo” yakıştırması yaptığı gurbetçi oyuncu, orta sahanın sağında ve solunda görev yapabiliyor. Geçen sezon 34 maçta 9 gol atıp, 13 de asist yapan Sercan, takımının Almanya 1. Ligi’ne yükselmesine büyük katkı sağlamıştı. Sercan’ın kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ