MENÜ

Fenerbahçe'nin hedefi Diame

Başkan Ali Koç, “Gelecek sezonun transferlerini belirledik” dedi, sportif direktör Comolli soluğu İngiltere’de aldı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mohamed Diame ile masaya oturuldu ve ilk görüşme olumlu oldu.

Fenerbahçe'nin hedefi Diame

Bu sezon taraftarlarını genel anlamda hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, önceki gün kulüp dergisindeki başyazısında, gelecek sezon için yapılacak transferleri belirlediklerini ifade etmişti. İşte bu doğrultuda harekete geçen Sarı- Lacivertliler’in sportif direktörü Damien Comolli’nin, soluğu İngiltere’de aldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Comolli’nin hedefindeki ismin, Premier Lig’de Newcastle United forması giyen Mohamed Diame olduğu öğrenildi. Hem Diame hem de oyuncunun menaceriyle masaya oturan Comolli, sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve boşa çıkacak 31 yaşındaki orta saha için ilk teması gerçekleştirdi.

Palace ve West Ham da peşinde

Kanarya’nın teklifini Diame’ye ileten Fransız futbol adamının, olumlu bir şekilde Türkiye’ye döndüğü belirtildi. Fener’in teklifinin, oyuncuyla ilgilenen diğer kulüpler Crystal Palace ve West Ham United’dan daha yüksek olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Lens altyapısından yetişen Diame; Wigan, West Ham United, Hull City gibi Premier Lig takımlarında forma giyerken bu sezon da Newcastle United’la 28 maça çıktı.

Haberin Devamı

Hakan Ateşler

YORUM YAZ