MENÜ

"Fenerbahçe'nin hastalığı..."

Fenerbahçe, ligin 8. haftasında Kadıköy'de ağırladığı Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısındaki performansını yorumladı.

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Konyaspor'a 2-0 yenildi.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısındaki performansını yorumladı.

Fenerbahçe'nin maçlara kötü başlama hastalığı olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Hatayspor, Rizespor ve Trabzonspor maçı iyi birer örnek bu maçları geniş kadrosuyla çevirmeyi başardı. Fenerbahçe, geçen hafta Antalyaspor maçıyla çıtayı o kadar yüksek bir yere koydu ki... Hücum konusunda çok iştahlı... Konyaspor'un topu sana bırakacağını sanıyorsun ama sen Konyaspor'a topu bırakıyorsun problem de burada başlıyor." dedi.

Fenerbahçe'nin forvet hattıyla ilgili konuşan Erman Özgür, "Fenerbahçe'de eğer böyle bir forvet hattın varsa tempolu oyuna ihtiyacın var. Tempolu oyun oynayacaksan topu Konyaspor'a bırakamazsın." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ